ВИЖ ГО! ВИДЕО разкрива скандални неща за Златка Блек!

Гласувайте за статията

Селски махленски скандал между Златка Димитрова и Бориса Тютюнджиева лъсна в нета – щели да си чупят зъбите

На аудиозаписа се чува Валентин Кулагин, който разказва за евтините номера на Златка Блек

Сензационно видео, което разкрива скандални неща за Златка Димитрова, се появи в интернет. На аудиозаписа се чува гласът на гримьора на звездите Валентин Кулагин, който разказва пред свой събеседник за евтините номера на своята приятелка Златка Блек.

Разговорът се върти около враждата между Черната Златка и Бориса Тютюнджиева, писа HotArena.net. Според слухове Бориса заплашвала Златка Димитрова, че щяла да й счупи зъбите. По думите на Валентин Кулагин обаче всичко това било режисирано от самата Златка.

Бориса Тютюнджиева

Бориса никога не е заплашвала Златка

„Бориса никога не е заплашвала Златка. Плеймейтката сама си го измисли, а после се обади на Бориса и й вика: Айде, ма, Борисо! Нали си щяла да ми чупиш зъбите!? Айде, ела да ми ги чупиш”, разказва разпалено Кулагин в аудиозаписа.

Не е ясно кой го е качил в интернет, монтиран като видео клип, но определено е целял да скара Златка Блек с Кулагин. Двамата бяха неразделни, а сега се оказва, че гримьорът говори зад гърба й.

Припомняме, че от известно време насам между Златка и моделката Бориса тлее вражда. След скандалния слух, че Тютюнджиева е спала с Бербатов, стана ясно, че Димитрова е тази, която пуснала клюката. Двете не мелят брашно от доста време, но причините са неясни.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “ВИЖ ГО! ВИДЕО разкрива скандални неща за Златка Блек!”

 1. Лариса Р. Пешева

  авг. 06. 2012

  Тази пък Бориса, такава е гадна една… изкуствена.. Не ме кефи!

  Reply to this comment
 2. Rumyana Doneva

  авг. 06. 2012

  Напротив, никога не съм чула това момиче да се занимава с клюки и интриги или в каквито и да е сплетни за разлика от другите три приятелки…Златките и Николета.

  Reply to this comment
 3. Чочо

  авг. 06. 2012

  Ей, това простотията няма край и почивен ден. Трите „деви“ Златка руса, Златка черна и Николета долни и неграмотни пачаври, само с клюки, интриги и мърсотия се занимават. Няма ли кой да изолира тая паплач и да им свали малко гарда на тези момиченца- травестити.

  Reply to this comment
 4. Gergana

  авг. 06. 2012

  Tupata Borisa i pi ar-a i sa nasrani che lasna lubovnata afera na rusata kurvichka s Berbatov i sega se opitvat da natopqt Kulagin i Zlatka! Kolko prozrachno. Nishto osobeno ne se kazva v tozi razgovor…

  Reply to this comment

Добавете коментар