Златка ПРОГОВОРИ за баща си (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Плеймейтката с потресаващи разкрития за баща си

Плеймейтката Златка Димитрова изненадващо проговори за баща си. Моделката, която доскоро не признаваше друга тема за разговор, освен Багата изненадващо реши да се разприказва за семейството си. И разказа как баща й се е грижил за нея, когато е била малка.

Избухливостта на Златка  - следствие от трудно детство

Избухливостта на Златка – следствие от трудно детство

Оказа се, че бащата на Златка е бил художник, а не само собственик на къмпинг. Нощем творецът влизал в ролята на диджей и дори взимал със себе си дъщеря си. По това време Златка била още бебе, но тъй като семейството било затруднено, баща й се грижел понякога за нея. И често оставял количката зад сцената. „Ела да видиш как ме е блъскал зад сцената и как съм спала до пулта“, разказа тя. Откровението й изглежда изясни някои въпроси, които Мариана Попова си бе задавала, пишат от vipbrother.bg.

„Сега всичко ми е ясно“, многозначително изкоментира певицата, но се въздържа от задълбочени анализи. Май Мариана откри коя е причината за нервните изблици на Златка.

Очевидно плеймейтката е имала доста бурно детство и може да се похвали с изключително колоритни изживявания. А нощите зад музикалния пулт според певицата, а и според зрителите са основната причина Златка да е толкова нервна и избухлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар