ПОДИВЯЛА! Защо Злати се наказва във фитнеса? (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Черната Златка изпадна в криза и реши да тушира напрежението във фитнеса

 

С приближаването на финала на „ВИП Брадър” съквартирантите стават все по-изнервени и крайни в реакциите си. Особено засегната от напрежението е Златка. Почти ежедневно сме свидетели на истериите й, на поведение, което трудно може да бъде оправдано, на грубостите и обидните думи спрямо набелязаният за жертва Къци.

За всички е ясно, че изпълненията на плейметката, освен на възпитание и чепат характер, се дължат на страстта, която извира от душата й и няма с кой да утоли.

Златка се наказва с  тренировки

Златка се наказва с тренировки

В момента тя избягва болната тема за Багата, но камерите редовно ни правят съпричастни с палавите погледи, които тя непрекъснато мята към него. Въпреки, че отдавна разбра колко тази няма да я бъде, силиконката продължава да гледа с отворени и жадни очи към боеца, а той се прави на „ни лук ял, ни лук мирисал”.

От няколко дни звездните колеги не спират да приказват зад гърба й, че палавницата прекарва основно времето си във фитнеса. Пъшканията й огласят Къщата, а мъжете се чудят къде да се заврат, за да не чуват какво става само на метри от тях. Злати се мъчи, поти и диша тежко, за да отпуши всичката чернилка, която й се събра, а и за да укроти хищната си природа, която не признава „не”.

Липсата на ласки й се отразява, но ето, че е решила да се вземе в ръце и вече брои дните до излизането, когато ще се метне на врата на настоящия си любим Миро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар