ЗАКАЧКА! Виж как Злати изкушава Багата на рождения му ден (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Днес плейметката е будна от ранни зори и няма търпение да гушне Благой, за да му честити празника

 

Днес Багата има рожден ден!

Още снощи някои от съквартирантите се сетиха и веднага поздравиха боеца. Бони обеща, че ще му пее, каквото поиска и му пожела да е жив поне до 90 години. Иван Ласкин пък направо му скочи в леглото от радост!

Тази, която копнее за подобни креватни игри с него, естествено е Златка. От ранни зори плейметката е будна и се чуди как да сюрпризира бившия си. Стратегията й се оказа добре отработена от прелъстителката Аксиния, която вече се пробва така да омае Благой.

Ласкин скочи върху Багата, за да го поздрави

Ласкин скочи върху Багата, за да го поздрави

Черната Златка се намъкна във фитнес залата и започна всячески да се чекне в очакване екслюбимия й да се появи за традиционната си сутрешна тренировка. За съжаление обаче, силиконката удари на камък. Явно днес Багата е решил да си почива и отчаяните махове с крака на брюнетката не бяха отразени по никакъв начин. Моделката се оглеждаше на всички страни с надежда планът й да успее, но уви, нищо такова не се случи…

Златка даде всичко от себе си, но Багата не се появи...

Златка даде всичко от себе си, но Багата не се появи…

Остава й единственото утешение, че днес Биг Брадър поне ще се смили за празника на Багата да изпълни специалната музикална изненада по заръка на Златка и останалите съквартиранти. В Къщата може би ще прозвучи песента на Алла Пугачова „Милион Альх Роз”, тъй като тя му е много любима, а освен всичко друго точно на нея двамата са се запознали.

 

Плейметката вися с часове в залата

Плейметката вися с часове в залата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ЗАКАЧКА! Виж как Злати изкушава Багата на рождения му ден (ВИДЕО)”

  1. Sashkoy Plamenov Qnev

    Ное. 26. 2012

    qvno neprivlichash vnimanie hahaha.

    Reply to this comment

Добавете коментар