Зетят на Глория си смени фамилията заради скандали с родата (Всичко за семейните драми)

Гласувайте за статията

Нещо се случва зад стените на къщата на примат на фолка, тя избяга в Гърция, а зет й си смени фамилията

Зетят на Глория най-неочаквано лъсна с нова фамилия в социалните мрежи. Познатият на всички любим на Симона Загорова и татко на дъщеричката й Галина Дани Милушев от два три дена се подвизава като Росенов.

Това веднага направи впечатление на феновете на младата майка и на примата на фолка и провокира отново слухове, че нещо не е наред в семейните отношения.

Да припомним на онези , които са забравили, че младите, заедно с бебето живеят в луксозната къща на Глория. Често при тях пребивава и свекървата на Симона, Миглена. С нея идва и по-малката й дъщеря, която е сестра на Дани. Юлиана Милушева също се включвала в грижите за племенничката си.

Това е жвнското царство сре, което живее зетят на фолк певицата
Снимка: Инстаграм

Но явно сред такова женско царство е станало както се казва в поговорката „Много баби, а бебето хилаво”. Младият мъж не  издържал се изпокарал с родата си. Почитателите на Глория разсъждават и казват: „Не може да има друга причина така изведнъж да си смени фамилията. Мъжете носят с гордост името на рода си и в изключителен случай използват второто си име”

А други коментират, че Глория се спасила от свадите в дома си като избягала от тях и се скрила чак в къщата си в Гърция, да е колкото се може по-далеч, предават от nie-jenite.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар