април 19, 2024

Зетят на Глория проговори за отношенията си с нея: Трудно е, това са едни смесени чувства! (Вижте откровенията на Дани Милушев)

https://kliuki.net/kliuki/zetyat-na-gloriya-progovori-za-otnosheniyata-si-s-neya-trudno-e-tova-sa-edni-smeseni-chuvstva-vizhte-otkroveniyata-na-dani-milushev/163285 Kliuki.net
Зетят на Глория проговори за отношенията си с нея: Трудно е, това са едни смесени чувства! (Вижте откровенията на Дани Милушев)

Зетят на Глория разкри какво е Глория да ти е тъща

На този Великден сме особено по-щастливи, защото се събрахме повече хора. Празнувахме с моите и родителите на Дани, а и бебето беше с нас. Изкарахме си много добре", разказа Симона Загорова за първия Великден с бебе Галина. "Това са едни смесени чувства, чувствам се щастлив по принцип...", каза Дани Милушев на въпроса относно какво е да имаш тъща в лицето на Глория и какво е да е мъж в женско царство. "Трудно му е, много му е трудно. Трудно е да навлезе във всичките тези неща - публичност, статии в медиите. Опитва се, старае се. Важното е да се разбираме. Ще свикне с времето", прекъсна го Симона. [caption id="attachment_180560" align="aligncenter" width="925"]Зетят на Глория и Симона Загорова Снимка: Нова ТВ[/caption] Два месеца след раждането на първото си дете, певицата се е завърнала към участията, разкрива NOVA. "И заради пандемията сцената много ми липсваше. Когато се върнеш отново, се чувстваш жив. За мен това е огромно удоволствие. Трудно ни е да съчетаем нещата, но ще открием златната среда", смята Симона. Младите родители смятат, че са късметлии, тъй като детето им "е много кротко". Те споделят, че към момента успяват да се справят със задълженията и грижите около бебето. Но не и без помощта на техните близки. "Любовта между нас се случи изведнъж. Любовта не се планира, тя става от един път. Радвам се, че се срещнахме. Това е най-големият ни дар", разказаха за това как младата двойка е намерила любовта.