Зетят на Глория крадял от бившия си работодател (Изхвърлили Дани от Обзор заради злоупотребите му)

Гласувайте за статията

Зетят на фолк певицата и мъж на дъщеря й се оказа и мошеник на дребно

Фолк певицата Глория с право не одобрява избора на Симона за мъж. Оказа се, че Дани Милушев, в когото Загорова е  влюбена до уши крие от нея, че близкото му минало никак не е безупречно.

Напротив, на плейбоя от Доспат му се носи славата из Обзор, където се подвизава през лятото светската хроникьорка Елза Парини, която разкри скандалната му тайна.

Няколко  години наред, преди да завърти главата на дъщерята на Глория Дани Милушев работел като сервитьор в курортното градче. Местните разказват доста истории за него и не го помнят с добро.

Снимка: Инстаграм

Според слуховете младежът, който бил с друго момиче тогава крадял пари от оборота на работодателя си, който го бил наел на работа. След разкритието, че системно заделя пари за себе си тарикатът бил изгонен и повече никога не стъпил в Обзор.

Според атрактивната Елаза Парини Симона може би не знае какви ги е вършил Даниел преди. Той е доста умел манипулатор и често е хващан в лъжи. Разказвал различни истории  за себе си, които не са верни като например, че е бил полицай, учел в Сименово и че баща му бил шеф на полицията. Като нито една от тях не бе напълно вярна.

Излизането наяве на тези скандали може би ще травмират семейството му. Но пък Симона трябва да се размисли защото постъпките на гаджето й удрят по нейния имидж и този на майка й, предават от „Светските новини“ на агенция ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар