април 20, 2024

Зеленски е дал под наем вилата си в Тоскана на руснаци за 50 000 евро: италиански медии

https://kliuki.net/kliuki/zelenski-e-dal-pod-naem-vilata-si-v-toskana-na-rusnaci-za-50-000-evro-italianski-medii-2/166961 Kliuki.net
Зеленски е дал под наем вилата си в Тоскана на руснаци за 50 000 евро: италиански медии

Украинският президент Володимир Зеленски е дал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци за месец август, съобщи италианският вестник Il Tirreno. Междувременно Зеленски призова лидерите на ЕС да отказват визи на руски туристи.

Според разследването на италианските журналисти руска двойка, живееща в Лондон, е наела вилата за огромната сума от 50 000 евро. Вилата, разположена в крайморския град Форте дей Марми, е била купена от Зеленски за четири милиона евро, докато украинският лидер все още е бил актьор, твърди изданието.

Снимки, публикувани в социалните мрежи от двойката, потвърждават, че са отседнали в имота на Зеленски, посочва Il Tirreno.

Corriere Della Serra, друг италиански вестник, се е свързал с брокера, управляващ имота, който е коментирал: „Наемателите не са руснаци, но не мога да кажа повече, защото поверителността ми пречи.“ Вестникът обаче пише, че наемателите вероятно са от руски произход, „но отдавна имат местопребиваване и може би английско гражданство“.
Източник: obektivno.bg