Зейнеб от „Черна любов“ неузнаваема извън сериала (Вижте турската Катрин Зита Джоунс днес)

Гласувайте за статията

Зейнеб от „Черна любов“ неузнаваема извън сериала

Зейнеб от хитовата поредица „Черна любов“ е неузнаваема извън сериала. Познаваме Хазал Филиз Кючюккьосе като Лейля в „Прости ми“ и Зейнеб от „Черна любов“, но в живота красавицата е съвсем различна.

Историята на героинята й от „Черна любов“ не е много по-различна от нейната. Тя е биолог по образование и никога не е мислела за работа в киното. „Семейството ми държеше да завърша, да си намеря добра работа и да съумея да се справям сама в живота. И през ум не ми е минавало, че един ден ще ми се наложи да играя“, споделя тя.

Ситуацията се променя, след като един режисьор случайно вижда нейни снимки. Свързва се с нея и настоява да посещава курсове по актьорско майсторство. След няколко седмици активни тренировки, красивата актриса най-накрая застава пред камерите.

Макар че е професор по биология, тя случайно влиза в киното в Турция. Родена през 1988 години тя признава, че никога не е и помисляла, че ще стане звезда.

След месеци на тренировки и активни посещения в курсовете, тя активно печели роли в поредица след поредица. И се радва на огромен интерес от страна на почитателите си.

Наричат ​​я турска Катрин Зита Джоунс и вярваме, че ще се съгласите с това, след като видите личните й снимки, които са съвсем различни от образа на Зейнеб, който тя играе в поредицата „Черна любов“.

Зайнеб от "Черна любов" неузнаваема извън сериала

Зайнеб от „Черна любов“ неузнаваема извън сериала

За радост на феновете си красавицата в момента е свободна. Тя бе омъжена за известна турска знаменитост, но към днешна дата двамата са разделени и този път това е окончателно. Разочарована от брака си, Хазал се разведе миналата година от съпруга си Туан Тунал, за когото се омъжи през 2014 г. Двойката нямаше деца, а към днешна дата актрисата е свободна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар