Зейнеб Маджурова с брутален гаф в „На кафе“: През 1570 г. вече е имало автомобили! (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова се издъни жестоко в опитите си да изглежда интелигентна

Нечуван гаф сътвори в ефир репортерката на Гала Зейнеб Маджурова. Красавицата най-спокойно обяви пред хиляди зрители, че английската кралица Елизабет I подарила на Сафийе Султан, наложницата на Мурад III… автомобил. За красивата бургазлийка, която не бива повече да прави исторически преглед на живота в Османската империя, ще уточним, че Сафийе е родена през 1550 година и умира през 1619 година.

Тогава в Цариград не е имало автомобили, както и в цял свят, не защото били редки и скъпи, както смята по детски наивната телевизионерка, а защото още не са били измислени. Първата кола се появява по шосета в Германия през 1887 година.

Зейнеб Маджурова

Снимка: ХотНюз

Впечатление направи, че Гала и останалите водещи не реагираха на глупостите, които ръсеше в ефир Зейнеб, което повдига сериозни въпроси и за тяхната обща култура.

Не за първи път в „На кафе” стават за смях, като само преди няколко месеца лично Гала се хвана на фалшива новина за несъществуваща българка, която загърбила престижна работа в чужбина, за да се труди у нас.

Тогава се оказа, че „патриотката” е порноактриса. Зейнеб, която стана известна в „Биг Брадър”, продължава тенденцията на други свои посестрими като Нора Недкова и Черната Златка да ръси бисери, разкриващи пропуски в образованието й, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зейнеб Маджурова с брутален гаф в „На кафе“: През 1570 г. вече е имало автомобили! (Вижте как се изложи)”

  1. Наташа Стоянова

    февр. 01. 2019

    Преди да се произнасяте и да преписвате едни от други като папагали, защо не сверите данните, а? Защото НЕ сте прави! Действително наложницата (впоследствие и валиде=съпруга) Сафийе е водила сериозна кореспонденция с редица известни личности начело на западните държави и действително е получила подарък от кралица Елизабет ПЪРВА (както Зейнеб правилно е казала) – златна карета. Подаръкът е пристигнал с кораб, много чакан от Сафийе, а впоследствие тя е обикаляла Истанбул все с тази „кола“/карета/каруца … И така, смешните сте вие

    Reply to this comment

Добавете коментар