Зейнеб Маджурова стяга лятна сватба с милионер (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова ще пристане на милионерския син Стоян Балевски

Зейнеб Маджурова ще мине под венчило тази година

Зейнеб Маджурова стяга сватба с милионер. Репортерката на Гала успя да оплете в мрежите си богаташкия наследник Стоян Балевски и тази година двамата ще минат под венчило.

Туркинята е на върха на щастието, след като баровецът й поднесъл най-страхотния подарък за рождения ден на 13 февруари – годежен пръстен. Същинският купон с халките и подписването в гражданското влюбените планирали за лятото – през юли или август. Пикантната новина за сватбата случайно или нарочно изпусна самата Гала в предаването си „На кафе“, когато трябваше да поздрави приятелката си Зейнеб за рождения ден, който дори съвпада с нейния, пише hotarena.net.

„Хубава и голяма сватба тази година ти пожелавам, Зейнебче“, изцепи се емоционално блондинката и леко сконфузи бъдещата младоженка.

Зейнеб Маджурова стяга сватба

Наши източници обаче обясниха, че след няколко години връзка със Стоян, Зейнеб най-сетне успяла да го „върже“ с пръстен в така мечтания брак по сметка. Така блондинката си осигури безоблачен живот, гарниран с куп екстри, за които като тв водеща може само да мечтае.

Вървежният ерген явно не бързал да постави брачни вериги и предпочитал да завърши престижното си образование, което получи в Лондон, както и да инвестира повече време в семейния бизнес. Таткото на Стоян е солиден предприемач, като деловите му начинания се разпростират и зад граница. Това всъщност най-много блазнело туркинята, която, прехвърляйки трийсетака, се изплашила да не би новото поколение златотърсачки да я изхвърли от играта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар