Зейнеб Маджурова в перфектна форма след раждането (Вижте как празнува РД)

Зейнеб Маджурова в перфектна форма след раждането (Вижте как празнува РД)
2 (40%) 1 vote

Зейнеб Маджурова шашна с яка фигура след раждането

 

 

Зейнеб Маджурова празнува днес рожден ден. Младата майка за първи път се показа в социалните мрежи след като даде живот на дъщеричка през ноември миналата година.

Репортерката на Гала се е щракнала с огромна торта, на която е написано името на бебето Мериам. Тя споделя, че все още кърми момиченцето си и няма да вдига шумно парти за празника си. А ще го посрещне в тесен семеен кръг. Красавицата роди дъщеря си със секцио, но от фотото се вижда, че си е върнала бързо предишната страхотна форма и не личи, че е раждала скоро.

Зейнеб Маджурова шашна със страхотната си форма
Снимка: Инстаграм

Рожден ден празнува и Гала. За разлика от репортерката си водещата на „На кафе”, която чукна 53 лазарника бе посрещната от колегите си с шумно парти. Което я накара да се разплаче. Музикален поздрав й оправи Рафи, който е гост-панелист тази седмица. Включи се и Тита, която досущ като Мерилин Монро, каято пее на Джон Кенеди изпълни „Честит рожден ден” и обяви рожденичката за президент на водещите в България.

Рождения ден на Гала
Снимки: hotnews.bg

Певецът Любо Киров пък и направи предложение за съвместен дует. Към поздравяващите дори се  включиха и конкурентите й от бТВ Александър Кадиев и екранната му половинка Деси Стоянова. Които честитиха празника на Гала с мили думи, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар