Зейнеб Маджурова жертва на нагъл обир в Гърция (Вижте какво й отмъкнаха, докато спи)

Гласувайте за статията

Красавицата загуби пари, бижута и други  ценни вещи, докато спи в баровската си къща на Халкидики

Зейнеб Маджурова, годеникът й и дъщеричката им били обрани от бандити, докато спели в баровската си къща на остров Халкидики. Престъплението били извършено миналата събота .

Дръзките бандити се промъкнали през нощта докато, красавицата и половинката й Стоян Балевски спали непробудно. Предполага се, че професионалните крадци са използвали райски газ, за да проникнат вътре.

Те отмъкнали от известната двойка не голяма сума пари, около 3 хиляди евро в брой, ценни бижута, маркови часовници и скъпа техника. Говори се, че и годежният й пръстен е бил откраднат.

Зейнеб се прибра веднага след обира
Снимка: Инастаграм

Крадците успели да оберат още три къщи в градчето Ханиоти и в съседния Канистро, където ошушкали дома и на друг софийски банкер.

Предполага се, че зад тези серийни обири стои банда апаши от Перник. Съмненията идват от факта, че един от айпадите на репортерка от „На кафе” за малко бил включен в района на „Лидъл” , намиращ се в миньорския град.

Зейнеб и Стоян Балевски, който е син на Веселин Балевски, бивш съветник на Иван Костов, през лятото винаги почиват в просторната си вила в Ханиоти. Този път ваканцията им била помрачена и те се прибрали в България веднага след обира.

Зейнеб е втората жертва на обир сред екипа на будоарното предаване на Гала. Преди няколко седмици от апаши пропищя и Кристина Патрашкова, които ошушкаха апартамента й в ”Лозенец’, предават от secret.bg, цитирайки „Уикенд“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар