Зейнеб с баровска ваканция на Сейшелите и Мавриций (Вижте как я глези гаджето й)

Гласувайте за статията

Зейнеб се хвали с ваканция в рая, с гаджето си посрещна Нова година на най-тузарските кътчета на земята

Зейнеб е сред най-глезените красавици в Нова тв. Гаджето й я води на луксозни пътешествия на най-скъпарските места по света. Този път те посрещнаха Новата година на Сейшелите. А след това посетиха и екзотичния остров Мавриций.

Репортерката на Гала се фука с много снимки от почивката си. Въпреки, че на кадрите липсва мъжа до нея всеизвестен факт е, че е заедно с любимия си Стоян Балевски.

Зейнеб споделя много кадри от луксозната си почивка. Феновете й видяха колко обича да похапва кокосови орехи. Които й били любими. Тя признава, че отдавна е пристрастена към плодовете на кокосовата палма, която не расте по нашите ширини.

Тя и гаджето й са ревностни пътешественици затова избрали да посетят не едно, а две райски кътчета по празниците. Те наблегнали на здравословната храна и събирали слънчеви лъчи по белите плажове на Сейшелите, птредават от електронното издание hotnews.bg.

После заминали за остров Мавриций в луксозен тузарски курорт от затворен тип. Но госпожица Маджурова била прекалила със слънчевите бани. Гърба й изгорял много сериозно и три нощи подред не можала да спи.

Добре, че Мавриций ги посрещнал с лошо време за да облекчи болките си, вследствие на изгарянето. Въпреки, че градусите били около 30 заради дъжда красавицата все още не могла да се наслади на едно от най-изумителните феноменални явления на острова – подводния водопад.

Вижте още много снимки от новогодишната почивка на Зейнеб в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар