Здравко от Биг Брадър се състари – пусна шкембенце и побеля (Снимки)

Здравко от Биг Брадър се състари – пусна шкембенце и побеля (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Здравко от Биг Брадър е заприличал на чичко

Здравко от Биг Брадър няма нищо общо с образа си на гларуса от първия сезон на шоуто

Здравко от Биг Брадър се състари брутално! Гларусът от първия сезон на шоуто вече няма нищо общо с визията и имиджа си на женкар и сваляч, който упорито поддържаше тогава, преди точно десет години.

Здравко от Биг Брадър е напълно неузнаваем

Здравко от Биг Брадър е напълно неузнаваем

Даже напротив. За това сравнително кратко време победителят в първия сезон на шоуто е успял да се превърне в типичен чичко. С шкембе и занемарен вид.

Гларусът очевидно се е запуснал като е пуснал доста солидно шкембе, отпрал е и бузи, а косата му е много побеляла. Близките му смятат, че причината за това е бизнесът, който той и жена му Христина движат в родния му Приморско. Здравко се занимава със семейния си хотел, а освен това движи и бизнеса си с моторни лодки и яхти. Малкото му свободно време пък е изцяло посветено на половинката му и на двете им деца Яница и Зорница, съответно на 10 и на шест годинки.

Нищо чудно в цялото това натоварено ежедневие, гларусът няма абсолютно никакво време да тренира, за да се поддържа във форма, издават го приятелите му. В редките моменти, в които все пак успее да отиде до залата, това се оказва крайно недостатъчно за вече доста отпуснатото му тяло, видяха от Hotarena.net.

Както вече стана ясно, от 200-те бона, които Здравко спечели преди десет години, не е останало нищо. 100-те бона, които половинката му Христина спечели от ВИП Брадър година по-късно, също вече са се стопили.

Това налага гларусът и жена му да работят изключително упорито, за да успяват да се грижат както трябва за двете си момиченца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар