Здравко от Биг Брадър избяга в чужбина (Вижте как реди родното Черноморие)

Здравко от Биг Брадър избяга в чужбина (Вижте как реди родното Черноморие)
5 (100%) 1 vote

Здравко от Биг Брадър избяга в чужбина заради пари

Километричните опашки на границата с Гърция означават крах за родното Черноморие. Брадърът Здравко Василев, който отскоро работи като общ работник по строителните площадки, е категоричен, че сезонът е пред провал.

„Време е да си го признаем – ПРОВАЛИХМЕ СЕ! Докато безропотно позволяваме да се лее бетон, мутри да деребействат по плажовете, чиновници да разпределят места за сергийки срещу дребни рушвети, кметове да се борят за място за сладоледена витрина, туби с вода да ни пазят място за паркиране! Докато виждайки нередности като изсипването на лайната в морето, изсичането на горите…“, пише Здравко в гневен пост в социалните мрежи.

Здравко от Биг Брадър

Снимка: ХотНюз

Победителят от първия сезон на риалити шоуто „Биг брадър“ се ядосва на бездействието по отношение на турзима, което по думите му е в продължение на години. „И най-важното, което пропуснахме – в съвременния туризъм цената съвсем не е основно определяща за избора на дестинация! Нека си направим изводите, да изядем тези звучни шамари и по някакъв начин да потърсим правилния път!“, хули още приморският гларус.

Под публикацията Здравко беше атакуван от свои съграждани в Приморско, които се учудват, че той отстъпва и хули по родния си град. По думите на негови съграждани по този начин той се отрича от черноморското градче. Бащата на три деца се принуди заради липса на работа и риалитита, които да печели, да замине да търси работа в чужбина. Здравко вече няколко месеца е успешен общак на строителна площадка, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар