ШОКИРАЩО! Гларусът Здравко имал афера с учителката си

Гласувайте за статията

Брадърът криел тайни записи с любовните си афери

Огромен скандал около брадъра Здравко се вихри в родния му Приморско. Оказва се гларусът е бил доста палав още от млад. Преди да се кротне и да се събере с приятелката си Христина, приморският брадър имал връзка с учителката си по химия.

Здравко от "Биг Брадър" се забърка в скандал

Здравко от „Биг Брадър“ се забърка в скандал

За аферата им се говори от години, а някои твърдят, че освен с нея, Здравко пази интересни клипове и с останалите си партньорки. Още преди години разкритията избухнаха в публичното пространство, но Здравко и до днес отрича, че това е истина.

„Това са чисти измислици. Ще кажа, че е истина, когато някой дойде и ми покаже такава касета, но това не може да се случи, защото такава касета просто няма“, коментира Здравко пред „Шоу“, пишат от megalife.bg.

Историите с миналото на приморския гларус пак привлякоха медийния интерес покрай отказа му да участва във формата. Самият Здравко заяви, че не се интересува от предаването и не смята, че може нещо ново да предложи на феновете си, но според някои не желае да се подлага на интригите в Къщата.

В момента брадърът се радва на бизнеса си в Приморско и не се интересува от предложенията да се прави пак на риалити звезда. Освен това няма желание личния му живот отново да бъде изваждан на показ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар