Ето ги най-сладките СНИМКИ на звездните бащи!

Гласувайте за статията

Не е ли трогателна всяка сцена, при която любвеобвилни татковци гушкат мъниците си, тикат количка или сменят памперси със завидна сръчност?

Бербатов и крачето на Деа, залепено на бузата му!

Вижте снимките на звездните бащи и децата им! Човечеството трябва да застане мирно при вида на такива епизоди. Всеки, който посмее да се гаври или присмива, трябва да бъде наказван. Има ли по-сигурен знак, че едно детство ще бъде грижливо закриляно и че малкият човек ще бъде отговорен и добър, когато сам достигне своята зрялост?
Но да не се отдаваме на философия. Чудесно е, че звездните БГ-татковци дават великолепен пример за това как трябва да се държи един истински баща
Димитър Бербатов например е пословичен с ревнивото си желание да опази малката Деа от напъна на папараците да я направят популярна още от пелените. Кой би отминал равнодушно нежния етюд – Бербатов с крачето на Деа, залепено на бузата му? Татко и дете още не са се събудили окончателно от топлия си сън, припомня HotArena.net/виж тук  най-сладките СНИМКИ!/.
Кой би подценил чисто импулсивното желание на Валери Божинов да храни малката Никол подобно на птиците? Говорете каквото си щете за Божинов на терена – но Божинов пред Никол е нещо съвсем различно. Валери държи в уста царевична пръчица, а Никол като птиче с тънка перушина посяга да я вземе с “човчица”…
Коцето разби феновете си с лятна снимка – онази, с розовите боксерки. Какви ли не коментари се вихриха в нета! Но кой обърна внимание на една важна подробност – фолк звездата грижовно държи над водата дъщеричката си Мариана, облечена в моден бански. Хармония! Татко и дете, стъкмени според последния писък на модата!
Присъствието на един татко има особена стойност по време на празник. И най-забележима е тя, ако таткото празнува заедно с детето си – без да го е грижа, че някой ще заклейми порива му с квалификации като “несериозно”, “детинщини”. Ето ви пример за това – как татко Стефан е надянал маска, за да е “в тон” със сина на Галена. Няма спор – малкият Галин е ефектен пират, но и таткото си го бива!
http://youtu.be/EfB2dfqbHLU

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар