Виж кои родни звезди ШОКИРАХА с целулит (УЖАСНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Антония Петрова предизвиква шок на плажа, Емилия и Десислава по участия

Истински ужас предизвикаха някои от последните изяви на родните звезди. Множество светски „красавици“ решиха да демонстрират перфектни тела на плажа, но вместо това показаха… целулит.

Целулитът на Антония Петрова е „еталон за красота“

Най-пресният пример е скандалната мис България Антония Петрова, която тези дни предизвика сериозен шок у летовниците по родното Черноморие. Миската демонстрира потресаващ целулит на плажа, който в последствие дори имаше нахалството да определи като „еталон за красота в цял свят“.

И Емануела се похвали с целулит

И Емануела се похвали с целулит

Сред чалга звездите също не липсват такива, които да не се свенят от портокаловата си кожа, въпреки претенциите, че са перфектни. Фолк певицата Емилия крайно неприятно изненада феновете си, като си показа целулита на последния концерт на Пайнер.

Емилия също има проблеми с целулита

Емилия също има проблеми с целулита

Преди няколко месеца колежката й ДесиСлава също потресе гостите в столичен клуб с отпуснатата си кожа. А феновете на Емануела още потръпват от ужас при спомена за мастните бучки, които преди време демонстративно показа звездата.

ДесиСлава направо си го развя пред всички

ДесиСлава направо си го развя пред всички

Фолк певицата Преслава също не може да се похвали с перфектно тяло. Изпълнителката отнесе доста критики, след като папараци я щракнаха да развява целулитени задни части на плажа. Първоначално Преси се възмути, че й нарушават личното пространство. А след това  хукна към най-близката  частна клиника, за да й направят спешна липосукция на бедрата.

Заради целулитеното си дупе Преслава  хукна на липосукция

Заради целулитеното си дупе Преслава хукна на липосукция

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар