Звездите от „Трима братя, три сестри“ отново заедно 16 години след сериала (Всичко за новия проект)

Гласувайте за статията

Звездите от „Трима братя, три сестри“ отново се събират

Култовата компания от „Трима братя, три сестри“ отново се събира. Звездите от хитовата поредица, която вече 16 години продължава да е сред най-популярните мексикански продукции, пак ще работят заедно.

Новината бе обявена от актьора Марио Симаро, който я сподели с феновете си в социалните мрежи. Екранният Хуан Рейес първо сподели снимка с Лорена Меритано – Динора Росалес в сериала, а след това намекна, че отново ще събере стария екип за нов проект.

Подробностите засега се пазят в най-строга тайна, но се предполага, че „Телевиса“ ще заснеме поредицата. Тепърва обаче ще стане ясно кой е сериалът, в който актьорите ще участват и в каква конфигурация ще са този път, пише americatv.com.pe

Иначе Симаро разпали слуховете още преди това, когато замина за Аржентина, за да се срещне с Лорена Меритано. Актьорът на няколко пъти споделя снимки от поредицата, възклицавайки, колко му липсва екипът и атмосферата от онова време.

Що се отнася до останалите му колеги, те засега пазят мълчание. Дана Гарсия е ангажирана със снимките на сериал, който прилича на „Спешно отделение“, а Паола Рей и Наташа Клаус сноват между Северна и Южна Америка заради новите проекти, в които участват.

Хуан Алфонсо Баптиста и Майкъл Браун напоследък също се позагубиха от погледите на зрителите. За Баптиста се твърдеше, че преживял тежка лична драма, след като Паола Рей го зарязала. Майкъл Браун от своя страна прави опити да пробие в Холивуд, но от време на време продължава да се изявява и в латиноамерикански сапунки.

Звездите  от "Трима братя, три сестри" отново заедно в общ сериал? сн. Инстаграм

Звездите от „Трима братя, три сестри“ отново заедно в общ сериал? сн. Инстаграм

Засега другите актьори не издават подробности за новия проект. Но едно е сигурно — ако звездите се съберат на едно място, със сигурност ще има се роди още един световен хит, който да конкурира дори култовия „Приятели“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар