Звездите преяждат, а после гладуват като кучета!

Гласувайте за статията

Силвия Кацарова качила три килограма по празниците и сега е на плодово-зеленчуков режим.

Силвия Кацарова има да смъква 3 килограма

Певицата признава, че свръхтеглото й е дошло от безкрайните трапези и постоянните гости, но не се притеснява дали ще успее да влезе във форма. Ако разделното хранене, което също практикува, не даде резултат до 18-и февруари, може да мине само на чай и аспирин, пише “24 часа”. Така направила Кацарова преди година, когато се подготвяла за представянето си в НДК. След месец и половина й предстояло участие по турската телевизия и Силвето държи да се покаже там в целия си блясък!

На звездите не са им чужди човешките слабости – как да не похапнат на корем! Прехвърлили мярката и приятелите Драго Чая и Катя от Ритон. Сега топят мазнини с настойка от артишок – Драго научил, че това е много ефективно средство. Но и много горчиво, затова Катя измислила по-щадящ вариант. Пак артишок – но екстракт в капсули. Всъщност Катя била главната виновница компанията да се охрани порядъчно, след като врътнала няколко вида баници и направила капама, от която да си оближеш пръстите!

Хората, които излизат на сцена или застават пред камерите наистина са сериозно загрижени за визията си след празниците. С тревога следят стрелката на кантара и преглъщат на гладно, за да отслабнат. Специалистите ги утешават, че бързо натрупаното свръхтегло може също така бързо да се смъкне. Всеки си избира вариант, който да е по-малко мъчителен. Катето Евро спира месото, Марги Хранова намалява количеството и загърбва въглехидратите. Илиана Раева пък е готова да гладува като куче: похапва веднъж на ден, обикновено вечер, и пие вода. Но съвсем малко вода, както самата тя признава. Мъка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар