Звезделина Иванова преобразена (Каква красавица стана)

Гласувайте за статията

Звезделина Иванова тотално преобразена, вижте как се промени

Звезделина Иванова е тотално преобразена. Миската, която доскоро шокираше с външния си вид, вече се радва на очарованието на ретро звездите от 70-те и 80-те години.

По време на светско събитие в София, Звезделина се появи напълно преобразена. Миската позира в компанията на кавалера си, като се появи с прическата на Бриджит Бардо, Катрин Деньов и Софи Марсо отпреди 40-50 години.

Ретро стилът обаче определено й подхождаше, тъй като смекчаваше чертите на лицето й. А опушеният грим й придаваше нежно очарование.

Звезделина Иванова тотално преобразена - вижте я с нова визия

Звезделина Иванова тотално преобразена – вижте я с нова визия

Мнозина не успяха да познаят в лицето на стилната красавица знойната Звезделина от „Мис България“, която тогава доста провокира. В единствения сезон на конкурса, когато миските играха по правилата на „Биг Брадър“, тя успя да се открои сред останалите участнички, макар и да не стигна до финала.

Нищо общо с преди

Нищо общо с преди

Най-фрапиращо впечатление тогава правеха пластичните корекции на моделката, както и скандалът, който нейна по-млада съгражданка забърка още на кастинга. После двете даже се сприятелиха в предаването, докато Звезделина не го напусна. След края на шоуто моделката продължава да се радва на интерес, особено след като спря да афишира отношенията с гръцкия милионер, за когото бе сгодена. И въпреки че продължава да разделя времето си между Гърция и България, мнозина се питат дали случайно двамата не са разделени.zvezdi 3

На събитието в София, Звезделина Иванова се появи в компанията на друг мъж. А в социалните мрежи редовно качва снимки как се забавлява и колко добре си прекарва в Гърция, но без да показва тайнствения си любим.

В „Мис България“ Звезделина твърдеше, че е сгодена за милионер, който я обожава и двамата дори планираха сватба. Към днешна дата миската булка все още не е станала, а както изглежда е и в процес на търсене на ново гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар