За първи път! Миро проговори за раздялата с Галка (Певецът бесен при споменаването на името й – Вижте)

Гласувайте за статията

Миро не крие, че не иска и да чува за бившата си дуетна половинка

Поп певецът Миро Костадинов наруши мълчанието си относно бившата си дуетна половинка Галина Крудова.

До момента изпълнителят отхвърляше въпроси свързани с отношенията им, но наскоро в телевизионно интервю даде да се разбере какво е мнението му за екс-творческата изгора. „Знаете ли колко години са минали от разпадането на дуета… 13 години. Когато едно семейство е 13 години в развод, не се пита какво прави бившият ти“, отсече Миро в предаване по бТВ.

Когато бе попитан за Галка Малка, певецът прояви момент на ярост, но все пак каза две думи.

Миро от Каризма и галка

Снимка: Фейсбук

За разлика от него, някогашната му дуетна партия беше доста по-мекушава в коментара си. В интервю тя беше попитана дали би могло да се коментира завръщане на дует „Каризма“ с днешна дата, на което ямболийката отговори така: „Не знам какво ще е времето следващата седмица, така е и в творчески план. А Миро е непридвидим, той е интересна личност. И двамата сме креативни, ако се случи да направим нещо заедно след толкова години, за мен ще е приятно изживяване“.

По време на медийната си изява Мирослав размишлява на тема любов. „Не съм чак толкова умен, но истинската любов не може да бъде обсебване и порок. Тя означава да мислиш повече за половинката си отколкото за себе си. Любовта е състрадателна и жертвоготовна. Ще цитирам любима моя книга, в която се казва, че любовта дълго търпи и е милостива. Също така любовта не безобразничи, не капризничи. Разбира се говоря за цитати от Библията“, обясни поп звездата, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар