За първи път! Диляна Попова и Асен Блатечки заедно на премиера на филм (Вижте първата им публична изява като двойка – Снимки)

За първи път! Диляна Попова и Асен Блатечки заедно на премиера на филм (Вижте първата им публична изява като двойка – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки за първи път се показаха като семейство

След предпремиерата в Пловдив екипът на новият български филм „Завръщане” се срещна и със софийската публика. Както вече писахме, в него играе Диляна Попова. На премиерата в столицата тя се появи с Асен Блатечки, с когото се събра преди близо година.

Двамата доведоха и сина си Борил. Попова и Блатечки изживяха бурна любовна история, увенчана с красивото момченце. Още преди да се роди обаче, баща му се прибра при жена си Катерина Горанова. Страстта му към Попова обаче надделя и днес двамата са заедно, като първо се криеха, но вчера ясно обявиха любовта си, предават от Hotnews.bg.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Снимки: ХотНюз

Продуцентите на романтичната комедия „Завръщане” са Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев от филмовото студио „Силвър лайт пикчърс“, като Рахал и Илиев участват в едни от главните роли.

В лентата участват още Александър Кадиев, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева, Искра Донова и деца, които представят героите в техните ранни години. Официалният сингъл към „Завръщане“ носи същото име и е в изпълнение на Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно.

Снимки: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар