За първи път! Вижте порасналия син на Благой Георгиев и Есмер! (Фото на семейството)

За първи път! Вижте порасналия син на Благой Георгиев и Есмер! (Фото на семейството)
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев и Есмер Омерова показаха за първи път едногодишния Елай

Благой Георгиев и Есмер Омерова посрещнаха Нова година заедно със сина си

Благой Георгиев и Есмер Омерова показаха порасналия си син Елай! Двамата за първи път споделят снимка на момченцето в публичното пространство като досега винаги закриваха лицето му. Година и половина след раждането на малчугана обаче, те все пак решиха, че може да го споделят с феновете си.

Това се случи в „Инстаграм“ профила на съпругата му Есмер, която сподели мили семейни снимки от тържеството в чест на 2018 г. Джизъса и Омерова се прибраха в Москва за новогодишното парти, след като посрещнаха Бъдни вечер със семейството на Георгиев в София, а дните до 30 декември уплътниха с обиколки из столичните кръчми. В новогодишната нощ съпругата на Георгиев заложи на златисто-кафява рокля с дълбоко деколте, загърната в кожено палто.

Благой Георгиев и Есмер ОмероваНа семейната снимка Есмер и Елай са в обятията на футболиста, а по усмивките на лицата им личи, че са повече от щастливи.

Досега на всички снимки, които татарката публикуваше в „Инстаграм“, лицето на сина й винаги бе скрито, най-често със стикери, пише slava.bg

„Пожелаваме ви щастлива нова година. Обичайте и бъдете обичани!“, пожела Омерова за последователите си. В края на миналата година стана ясно, че руският клуб Оренбург прекратява договора си Благо Георгиев. Засега няма яснота дали халфът ще продължи кариерата си и ще се отдаде на бизнеса си. В Москва той има ресторант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар