За първи път! Вижте коя е Надежда, която роди дете от Годжи (Разкрития за младата му половинка)

За първи път! Вижте коя е Надежда, която роди дете от Годжи (Разкрития за младата му половинка)
4 (80%) 1 vote

Годжи стана баща за трети път, майката е мистериозна млада жена

Годжи упорито крие новата си връзка от суеверие

Годжи стана баща за трети път дни преди Коледа, а новината успя да изненада дори и най-върлите му фенове. Басистът упорито криеше от всички, че си има нова приятелка, както и че двамата очакват първото си общо дете.

Майката на госпожицата, която се роди на 16 декември, е неизвестна за широката публика. Това е 25-годишната приятелка на Годжи – Надежда Дончева, с която той живее на семейни начала от около година. Младата дама сама избрала името – Цвета.

Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка.

Годжи и НадяРусокосата красавица Надежда е истинско съкровище, не могат да я нахвалят общите им приятели. Блондинката била родом от Девня. След куп неуспешни връзки, гарнирани с изневери, помъдрелят басист не можел място да си намери от радост, че приятелката му е сбъднала мечтата му да има щерка. Надежда си имала собствен бизнес с пречистено краве масло, по-известно в здравословната кухня като ГХИ. То представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени. Двамата се запознали именно покрай бизнеса на Надежда с хитовия здравословен продукт.

Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема здравословно хранене и природосъобразен начин на живот.

Запознали се на кулинарен фестивал преди година и половина и веднага се харесали. Започнали да излизат и скоро осъзнали, че са сродни души. От около година двамата живеят заедно. Появата на бебето е била планирана – Годжи искал дете от новата си любов, а тя също искала да дари живот, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар