За първи път! Андреа не посрещна Кобрата след победата му (Вижте как потвърди раздялата им)

Гласувайте за статията

Андреа за първи път не посрещна Кубрат Пулев на летището заради целувката му с Джени Суши

Андреа не посрещна Кубрат Пулев на летището след победата му над Богдан Дину и по този начин затвърди слуховете, че двамата са разделени. Никога преди не се е случвало певицата да не чака половинката си след негов мач, без значение дали е победил или не. Преди няколко месеца тя дори присъства в залата по време на негов двубой в София.
Липсата й сред посрещачите говори само едно – че двамата наистина са разделени, коментират феновете. Нещо, за което се говори от месеци. Особено в последните дни, след като Кобрата си позволи да целуне публично репортерката Джени Суши.

Самият той коментира при завръщането си на родна земя целувката, с която изненада репортерката на Vegas Sports Daily.

“Какво да кажа? Тя (б.а. целувката) не е лоша, тя също е към доброто представяне. Така се е случило, не беше планирано изобщо, беше някакъв импулсивен момент, това е. Целувката е нещо много хубаво, няма защо да повлияе на спортната ми кариера. За да го направя, съм преценил, че човекът желае не само целувка, а дори нещо повече, така че аз съм го направил като приятелско. След победа човек е приповдигнат, с настроение. Аз съм такъв тип, че съм шегаджия и така се получи”, каза пред българските медии Кобрата на летище “София”.

Кубрат Пулев и Андреа раздяла

Снимка: Sportal

Той разкри и от колко време се познава с въпросната репортерка: “Ние се познаваме. Запознахме се на кантара, той винаги е предния ден. Тя каза ‘като победиш, ще направим парти, ще празнуваме, сигурна съм в теб, ще победиш’. Беше с нас, говореше си с целия екип. Даже с някои станаха и по-близки. Познаваме се. След това го изигра, че един вид не се познаваме – някой й е дал кофти акъл, или хората, за които работи, са й казали да направи това, за да си направят известен сайта. Сигурно заради това. Виждате каква добра реклама съм аз, така че рекламодателите могат да се активизират.”

Кубрат поясни, че не е успял да се свърже със Суши след целувката, която стана обект на интерес от медиите от цял свят. “Не съм говорил с нея, намерихме телефона й от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седя с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните. Просто предполагам, че са й дали лоши акъли, защото не ми се стори лошо момиче. Сигурно са й казали, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се връщат като бумаранг и ще е лошо за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не остана благодарна само на една целувка, искаше да стане известна.

Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им давал да припарят до мен. Аз не съм някакъв дискотечен тип. Андреа в началото малко се изнерви и ме попита защо съм го направил. Аз я целунах на шега, момичето го прие на шега, но после да й дали друг акъл, хората си гонят някакви користни цели, но няма да стане така”, завърши Кубрат, предават от spotal.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар