ЗА КУБА – ИСТИНАТА ИЛИ КОМЕРСИАЛНО….

ЗА КУБА – ИСТИНАТА ИЛИ КОМЕРСИАЛНО….
5 (100%) 1 vote

От два дни в българския нет се завъртяха потресаващи заглавия – супероткритие срещу рака в Куба..

„Потресаващата“ новина тръгва от един сайт,после,с почти дословно същия текст поема в друг,после в трети… И започва тоталната кубинска истерия.

Всъщност в компота, който е създаден, се говори за качествата на три отделни препарата, а крайният резултат е, че ви убеждават спешно да отивате в Босна и Херцеговина да си купите оттам третото име“Ескозул“, което уж е най-новото кубинско антираково творение… Ако се позаровите здраво натам,където ви отправят,ще видите,че крайната ви точка е едно творение,произвеждащо се в Доминика, Чили, Еквадор, Мексико и къде ли не… Но не и в „Лабиофам“-Куба.

И затова си има простичко обяснение – синият скорпион е едно такова минитворение, което съществува само на територията на няколко кубински провинции. И никъде другаде по света. Tака че ресурса на отровата от син скорпион е единствено на кубинска територия.

А сега започвам поред.

1.Първоначално ви убеждават за новото суперчудо „Симавакс“…

Ако се поразровите здраво обаче, ще попаднете на моя публикация отпреди 7 години,през 2010 година – тогава посетих в Хавана кубинския Център СИМАБ, в който се произвежда експерименталната антиракова ваксина „Симавакс“, но в ранен изпитателен срок.

А сега обърнете внимание – ваксината се създава САМО за БЕЛОДРОБЕН ЕДРОКЛЕТЪЧЕН рак, 3 и 4 стадий, БЕЗ НИКАКЪВ МЕТАСТАЗЕН ПРОЦЕС… Иначе е неприложима и неефективна…

Публикацията в основния ни сайт е с наименованието „Победителката „Симавакс“… Ще изпусна подробностите и ще ви съобщя, че първия български онкопациент, на когото буквално уредихме заминаването в единствената кубинска болница за лечение на чужденци, се казваше д-р Люба Найденова от Плевен.

Втората онкопациентка беше в крайно тежко състояние и не можеше да издържи дългия път, затова организацията беше друга – да й се предостави малко от експерименталното лекарство за приложение тук, в дома… И после да мислим…

Д-р Люба Найденова се върна наистина във впечатляващо добър вид, с количество, необходимо за още три месеца/спестяване на средства,разбирате/… И после живя още 3 години. Така тя покри всички клинични прогнози за „Симавакс“-стабилизиране и удължаване на живота в рамките на 3-4 години.

Другата пациентка не дочака края на всичките инжекции и почина… С нейния син дълго предлагахме на желаещи да опитат ваксината, за да не се изхвърля безмислено – никой не се съгласи…

Бързам да кажа -„Симавакс“ никъде в Хавана не се продава в аптеки, тя е само за болнично приложение. По тази причина безумната 100 – доларова цена витае само в главата на авторите на тази истерична кампания.
И така – в годините оттогава насам „Симавакс“ си стои в това състояние – експериментално прилагане на отделни онкопациенти, с прием в кубинската болница в Хавана… До миналата година, когато на една голяма международна среща в ООН, на персонална първа среща между американския президент и кубинския президент, Раул Кастро демонстративно подаде на Барак Обама папка с клинична документация на въпросната ваксина. И предложение-молба – американската Агенция за контрол на лекарства и храни и американските изследователи да помогнат за довършване на клиничните изследвания и „Симавакс“ да получи полагаемата и се международна регистрация… Папката беше приета,кадрите преминаха през целия свят.

Защо тогава тези български сайтове не публикуваха гръмките си заглавия, не знам… Знам само, че в момента, с тотално смесване на факти и понятия, се цели някакво зарибяване към обетованата Босна и Херцеговина, където може да се купи нещо, което е очевидно важен контрабанден продукт, с планиран финансов ефект.

И още нещо – до този момент няма никакво изявление от която и да било американска институция, че са приключени клиничните изследвания и е извършена каквато и да било процедура по регистрация и масово производство.

Продължението ще го напиша в друга част, защото предприехме ред мерки, включително и за съответна документация, за да отговорим по закон и подобаващо на тази специална рекламно-прицелна кампания.

Ще завърша тази първа част от отговора си с категоричното мнение – с българските онкопациенти в момента се извършва гавра, навярно с определена цена и определена цел. Но в дъното на тази цел е и дискредитирането на много умни и принципни кубински онколози и изследователи, в чийто труд някой се е прицелил с нечисти намерения.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар