Вижте защо се разделиха Валери и Николета!

Гласувайте за статията

Двамата дадоха ексклузивно интервю по повод раздялата си!

От два дни из медийното пространство се носи злият слух, че Николета и Валери Боожинови са се разделили, затова те дадоха ексклузивно интервю за svetsko.bg,  където разказаха истината и детронираха всички скандални хипотези.

Истината, заради която семейство Божинови не са били заедно и Валери е стоял  сам в София, а  Николета на Слънчев бряг, е че Ни Ло прави нова фотосесия на българското черноморие.

Но дори и професионалните ангажименти на който и да било от двамата не можели да ги държат на разстояние за повече от два-три дни. Така е станало и сега. В момента Божинов е при Николета на и са тримата заедно с тяхната дъщеричка Никол.

божинови

Николета заяви, че скоро „ще свали картите си“ пред цяла България!

По повод на плъзналия слух за скандалите и последвалата  раздяла двамата през смях заявиха, че това е направо смешно. И отново обясниха, че  толкова много се обичат, че това ги кара да се чувстват единствени един за друг и думата „скандал” в тяхното семейство не съществува!

По този начин двойката детронира надеждите на тези, които ги мразят, най-после да ги видят разделени и нещастни.

Валери заяви, че е крайно време да се спре с изкуствените спекулации и пожела на всички да са влюбени както тях двамата, за да могат да усетят емоциите на истинската любов.

В заключение Божинов сподели, че са по-влюбени от всякога и че всеки нов ден е още по-специален за тях.

За да подкрепи любимия си, Николета каза, че трябва да му мислят тези, които не са влюбени и накрая мистериозно заяви, че смятала скоро да „свали картите си“ пред цяла България!

Какво ли означава това?! Предстои ни да научим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Вижте защо се разделиха Валери и Николета!”

 1. Daniel Georgiev

  юли 17. 2012

  Ало слабото футболисче не си мисли че света се върти около теб.Вижда се твоя край на смешното ти измислено самочувствие..Кажи ми само къде успя в кой отбор..Или все някой ти е виновен.Просто не ставаш.Успехи слабак..

  Reply to this comment
 2. Denitsa Vaskova

  юли 17. 2012

  offff napravo banalno ve4e….

  Reply to this comment
 3. Konny Koycheva

  юли 17. 2012

  Абе хора скандалното и вече банално е тез изтаркани фолкаджийки и бивши стратаджийки да са на на парвите страници,същите са и така известните наши футболисти като валери. ако сте видели от тези хора фудбол моля гласувайте със сподели.успех Божинов.

  Reply to this comment
 4. Ivo Yordanov

  юли 18. 2012

  PR vsichko 😀 nishto poveche

  Reply to this comment

Добавете коментар