Защо Кремена Халваджиян иска да напусне България?

Гласувайте за статията

Простотията и селенията в родната страна дошла в повече на стилистката

Кремена Халваджиян сериозно обмисля идеята да напусне България и отново да заживее в Италия.

Кремена обмисля идеята да заживее отново в Италия

Съпругата на Магърдич сподели със своята дружка Гала, че сериозно се замисля да се премести да живее в Италия, тъй като у нас й идва в повече простотията, селянията и хорската злоба, пишат от lifestyle.bg.
Блондинката сподели, че преди години тя и Маги живеели в Италия. Там се подвизавали и братът на мъжа й Джуди Халваджиян, както й цялата им голяма арменска фамилия.
В Италия се родил и синът на семейство ХалваджиянБедрос.
По онова време стилистката била тази, която тъгувала за родината и накарала съпругът си да се завърнат в България.
Кремена разказа, че страшно много са й липсвали жълтите павета, Докторската градина и хубавите кътчета на родината. По едно време я обзела непреодолима носталгия и тя помолила Маги да стегнат куфарите и да се приберат в България.
Тогава мъжът й изобщо не приел идеята с възторг и дълго време се дърпал, но след това решил да угоди на красивата си съпруга и заедно се завърнали в България.
В момента обаче Кремена Халваджиян съжалява за за взетото тогава решение и сериозно обмисля отново да се върне в Италия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Защо Кремена Халваджиян иска да напусне България?”

 1. karpe

  юли 10. 2012

  Такива персони да си ходят където искат. На Българският народ не е нужно да му се натяква от такива като нея и журналисти като вас колко е зле. Трябва ни самуочувствие госдода журналисти , а не критика. Така че да си ходи фльорцата щом това и е желанието. Просто ако си нямате работа и се занимавате с такива като нея , не ни занимавайте и нас ако обичате.

  Reply to this comment
 2. Илия

  юли 10. 2012

  Напълно съм съгласен с по-горния пост! Да ходи където си поиска щом е преценила, че не може да е полезна 🙂

  Reply to this comment
 3. Шишо Бакшишо

  юли 15. 2012

  докато мъжът и беше някакъв в телевизията тя се правеше на много важна,тогава не беше простотия,сега като му показаха кирливите ризки изведнъж и дошла в повече простотията и селянията.Ами нали се движиш се из величията ма,за каква простотия и селяния говориш?Или вече няма пред кой да се показваш какъв папагал си с твойте шарени дрешки и прически и да се фуклявиш в цяло предаване на Гала за поредния кич,закупен от тебе в поредната екскурзия.Ми отивай където искаш,да не мислиш,че ще плачем за тебе,един клоун по-малко в България.

  Reply to this comment
 4. Шишо Бакшишо

  сеп. 20. 2012

  ще ходи в трънето-като я гледам още се кипри при Гала.

  Reply to this comment

Добавете коментар