Захара на Анджелина Джоли зачената с насилие (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Осиновената дъщеря на Анджелина Джоли зачената при изнасилване

Захара, дъщерята на Анджелина Джоли, която е родена в Етиопия била зачената при изнасилване, предава Ройтерс.

Биологичната й майка признава, че била нападната една вечер през 2004 г когато се връщала от работа , след като й свършила смяната на строителната площадка в Ауса, Южна Етиопия. Прибирайки се вкъщи към младата жена се приближил непознат мъж.

Госпожа Давид разказва, разплакана пред Ройтерс през 2007: „Извади нож, сложи си ръката на устата ми, за да не пищя, изнасили ме и изчезна”.

Като жертва на насилие майката на Захара запазва в тайна нападението. Тя се страхувала от последствията тъй като в африканската общност изнасилването е табу.

В крайна сметка тя признава за грозния инцидент на своята майка. На която единствено има доверие. Тя я утешила и я накарала да не прави нищо, което може да застраши живота й.

Мантуабе Давид ражда момиченце вкъщи след известно време. Кръщават го Ямсра,което в превод от етиопски означава „добра новина”.

Малко след като ражда, тя разбира, че не може да се грижи за бебето. Биологичната майка на Захара бяга от дома си и я оставя на грижите на баба й и дядо й.

Захара като малка с Анджелина Джоли
Снимка: Инстаграм

Порасналата Захара с Анджелина Джоли и Шайло
Снимка: Инстаграм

Анджелина Джоли я осиновява на шест месеца. А след като се омъжва за Брад Пит и той й става законен баща. А името на момиченцето променят от Ямсра на Захара Марла Джоли-Пит.

През 2009 г холивудската звезда в свое интервю казва, че биологичната родителка на дъщеря й е починала от СПИН, предават от plusinfo.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар