Затвориха Бритни Спиърс в лудница (Певицата окончателно се срина)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс постъпи доброволно в психиатрична клиника, певицата се срина окончателно

Бритни Спиърс постъпи в лудница. Певицата окончателно изпадна в нервен срив, след като научила за болестта на баща си. Според портала TMZ Бритни доброволно постъпила в клиниката, тъй като се сринала психически. Изпълнителката не могла да понесе новината за влошеното здраве на баща си и предпочела да се оттегли за известно време, докато се възстанови.

Джейми Спиърс контролира изпълнителката от години, а тя е изключително зависима от него. Бащата на певицата определяше размера на издръжката й, управляваше кариерата и парите й, а освен това той решаваше дали може да се омъжи за един или друг мъж.

Въпреки че двамата водеха доста сериозни войни за правото на контрол върху състоянието на Спиърс, в крайна сметка певицата отстъпи пред натиска на баща си. Смята се, че новината за влошеното му здраве е променила отношенията между двамата. Със сигурност поне за звездата е така.

Бритни приема изключително тежко новината за състоянието на баща и не могла да се справи с ужасната ситуация. Изпълнителката предпочела да постъпи в клиника за психично болни, когато на него му направили втора операция, а състоянието му не се подобрява.

Тя дори отмени концертите си, както и всички публични изяви. „Преди няколко месеца баща ми бе диагностициран с тежка болест. В момента цялото ми внимание и сили са насочени към семейството ни. Надявам се, че можете да ме разберете“, написа Бритни в Инстаграм.

Бритни Спиърс постъпи в психиатрична клиника сн. Инстаграм

Бритни Спиърс постъпи в психиатрична клиника сн. Инстаграм

По всяка вероятност изпълнителката е поверила грижите за децата си на бавачка, за да може да се възстанови и да се посвети на лечението си. Остава обаче под въпрос, кой ще управлява кариерата й, ако нещо се случи с баща й. Мнозина предполагат, че той вече е определил свой заместник, който да контролира парите и участията на Бритни, след смъртта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар