Зарязаха Сюрея от „Завинаги“ пред олтара (Всичко за любовната драма на Аслъ Енвер)

Зарязаха Сюрея от „Завинаги“ пред олтара (Всичко за любовната драма на Аслъ Енвер)
3.96 (79.2%) 25 votes

Любовният живот на актрисата е поредица от драми, досущ като в сапунен сериал

Сюрея от „Завинаги” най-сетне се сгоди за музиката Мурат Боз, пишат турските медии. На тяхна обща снимка двамата носят брачни халки.

Влюбените Сюрея от „Завинаги“ и Мурат Боз
Снимка: skopje24.mk

Пътят им към годежа и олтара обаче никак не бе лесен. Аслъ и Мурат се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка през 2016 г., година след като актрисата се разведе с модела Биркан Сокулу. Тогава, разочарована от бившия си съпруг, тя каза, че вече не вярва в любовта.

Но когато срещна Мурат мнението й се промени. Тя не криеше колко е влюбена, заявявайки, че Мурат е правилният човек и че се вижда като майка на децата им в бъдеще.

Музкантът обаче я изоостави под предлог, че не е готов за брак, смени телефонния си номер и замина за Маями, където живее бившата му съпруга. След заминаването му актрисата се изнесе от общия им апартамент в Истанбул, опитвайки се излекува любовните си рани с работа.

В началото на януари обаче двойката се помири, уж по настояване на Боз, който я помоли да му прости. Сега се говори, че актрисата действително се е помирила с Мурат при условие, че се оженят.

След това двойката реши да не говори публично за връзката си и затова нито потвърди, нито отрече новината за годежа.

Хубаво е да бъдеш обичан и да те обичат. За да защитим връзката си, решихме да не говорим за това. Но мога да кажа, че ако не се обичахме много, нямаше да сме заедно” – каза тогава Мурат.

На крачка от олтара Аслъ Енвер и Мурат Боз вече не са заедно
Снимка: skopje24.mk

Само, че след толкова събирания и раздели сега явно между тях е настъпил истинския край. Медиите пишат, че двойката отново не е заедно, а Сюрея от „Завинаги“го потвърди: „Не общуваме повече от 4 месеца. Но съм щастлива в живота”, предават от skopje24.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар