Зарязаха Преслава! (Певицата остана без приятели в „Пайнер“)

Гласувайте за статията

Приятелките на Преслава от попфолка я зарязаха

Заразяха Преслава! Всичките дружки на певицата, които през последните години се наричаха нейни приятелки от скоро са я зарязали съвсем сама. Самата изпълнителка неволно издаде за промяната в отношенията им в Пайнер, след като стана ясно, че единствения близък човек в компанията е собствената й сестра.

Певицата доскоро поддържаше близки отношения с Емануела, Константин, Галена, както и с някои други певици от бранша. Откакто се събра с Павел обаче, тя започна да пуска приятелите си през цедка и явно малцина успяха да издържат.

Сред първите, които отпаднаха от близкия й приятелски кръг бяха Фики Стораро и Галена. За разрива с певеца беше разбираемо, но Преслава явно и до днес не може да преглътне факта, че най-добрата й приятелка не само намери половинка на бившата й любов, но го и ожени за нея.

Друга близка дружка на певицата — Емануела, също спря да общува с нея. Повод за драмата помежду им този път се оказа гримьорът Цецо Андреев. В „Биг Брадър“, той многократно обиди Емануела, твърдейки, че няма по-красива и талантлива певица от Преслава. В резултат на това двамата се скараха, а Преслава наля масло в огъня. Певицата се появи в предаването, за да защити гримьора, което предизвика гнева на Емануела. В крайна сметка между двете се поведе тиха война и приятелството им, което и без това беше крехко, окончателно се разпадна, пише „България днес“.

Същото се случи и с Азис, с когото фолк звездата беше изключително близка. Години наред той беше до нея, подкрепяше я и двамата бяха неразделни. Откакто се събра с Павел обаче, Преслава не е поглеждала към старите си приятели. Певицата изключи от живота си също така бившата годеница на мъжа си Златка Райкова, както и една от уж най-близките си приятелки — Светлана Гущерова.

Колежките на Преслава я зарязаха сн. Фейсбук

Колежките на Преслава я зарязаха сн. Фейсбук

Към днешна дата Преслава признава, че в „Пайнер“ има само една приятелка – сестра й Ивелина. И започва да държи повече на кръвните връзки, отколкото на приятелските.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар