Зарязаната Ева трупа фенове на гърба на Даниел Петканов (Вижте как си прави черен пиар)

Гласувайте за статията

Не особено успешната поп певица Ева се скъсва да си прави пиар на гърба на прясно женения Даниел Петканов.

Дни след сватбата на Лудия репортер и Алекс Богданска във ВИП Брадър плъзна информация за последната забивка на Петканов. Стана ясно, че той е имала кратка връзка с певицата Ева. Искрата пламнала покрай снимките на видеото към парчето „Дали“. Там двамата демонстрира опасна близост, която явно не е била само за пред камерите.

На Хелоуин Дани Петканов е напускал Къщата и съпругата си за няколко часа заради уговорен ангажимент. Той е бил водещ на парти в столичен клуб. Изненадващо или не, там се е забавлявала именно Ева! На следващия ден тя сподели в профилите в социалните си мрежи фото, на което се вижда, че двамата са закачени един за друг с розови белезници с пухчета.

А коментарите са направо потресаващи! „Един хубав спомен от Хелоуин, макар че дори тогава гледа към друга”, написа Ева по адрес на Дани. А почитателите на красавица се юрнаха един през друг да я утешават. Започнаха да й обясняват как не трябвало да страда за Петканов, как той не я заслужава, как пак ще бъде излъган и ще съжалява. А тя може да си намери 100 път по-хубав от нея.

И тази канонада се излиза под десетки снимки на не особено популярната Ева. „Дани Петканов, много готино момче. Обаче ме заряза и сега е с друга“, жалва се жадната за популярност красавица.

Повече от ясно е, че тя е яхнала вълната на славата на Лудия репортер

и си прави евтин и доста грозен пиар на негов гръб. Нищо чудно и слуховете за връзка между двамата да са изфабрикувани именно от нея. А веднъж влязла в ролята на зарязаната Многострадална Геновева, сега тя трупа само плюсове за себе си.

Ева явно няма да се откаже лесно от Дани Петканов

Ева явно няма да се откаже лесно от Дани Петканов

Цялата й драма започна паралелно с любовната история на семейство Петканови във ВИП Брадър и събуди у мнозина подозрения, че и тя е режисирана, както и риалити сватбата. Но докато в предаването и двамата са наясно какво правят и защо, в случая Ева изглежда доста отчаяно и объркано. Интересно как ще реагира Дани Петканов на цялата тази драма, развила се около името му, но вероятно без знанието му…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар