Зарко изрита Десислава заради Бирмата (Пикантерии от скандала)

Гласувайте за статията

Зарко заряза Десислава заради Бирмата, ММА боецът й би шута преди Коледа, след страхотен скандал

Зарко завинаги сложи край на връзката си с Десислава. Само дни преди християнския празник Десислава понесе невероятен удар. Любимият й Зарко бил тотално съкрушен от признанието й, че е преспала не с кой друг, а с най-големия сваляч Бирмата.Деси и Зарко

ММА боецът приел това като предателство. Точно с този ли плейбой за когото се носят какви ли не слухове му кръшна фолк певицата? Мачото, който разби нервите на Преслава и прекара през леглото си Христина Витанова, Глория, че и уж скромната Алисия налетя и на Десислава, пише ПИК. Ама и тя си е виновна за да се превърне в поредното му завоевание, захвърлено после като ненужна носна кърпичка, недоумява за постъпката й Зарко.

Разправата между Десислава и любимия си станала в ресторант в центъра на Русе. Певицата дошла да си изяснят отношенията. Разиграл се такъв грандиозен скандал, че присъстващите загубили ума и дума.

Десислава се извинявала плачейки за гафа, който е направила. Зарко бил разярен и не искал да я чуе. Присъстващите и персонала я съжалили защото била неутешима и обяснявала през сълзи, че го е направила от самота и слабост.

Светлозар изобщо не я слушал. Закрещял и извикал, че това е краят. Казал на Десислава сбогом завинаги. После си грабнал якето и напуснал унизената си бивша.

Очевидци разказват, че подобна сцена не са виждали. И наистина това ще е краят. Десислава сама си го направи, смятат запознати, присъствали на грозната сцена.

Язък за сълзите на победителката от „ВИП Брадър Ол Старс“. Тя няма бъдеще със Зарко и по-добре един път завинаги да се откаже от него, смятат нейните фенове.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар