Зара се мести в Дубай при Васил Божков (Риалити звездата разкри какво всъщност работи)

Гласувайте за статията

Зара се мести в Дубай след развода си с австралиеца Ерик

Сама и свободна в Бали е една от най-известните риалити героини у нас – Зара. След като се разведе със съпруга си и Ерик Уотсън, варненката замина на острова за да си даде почивка и да се отдаде на духовни занимания. Участничката в първия сезон на хитовото предаване е категорична, че двамата с бившия й са си останали добри приятели. Самотата не само не тежи на брадърката, но тя се чувства повече от добре.

Зара

Снимка: Инстаграм

„Винаги пътувам сама“, отсича Зара и обяснява, че прави снимките в инстаграм профила си със статив, а не с помощта на друг човек. „Мисля, че съм в етап от живота си, в който имам нужда да съм повече сама. Тук не срещам много хора, но е прекрасно, че не е нужно да се съобразявам с чужди планове. Книги, йога, хубава музика и безкрайно лутане из магични места“, казва брадърката. В последно време Зара е добавила още едно занимание в програмата си.

Тя започна да тренира бокс. Със сигурност Зара не иска да се връща България, а се мести в Дубай, където живее Васил Божков, с който тя имаше връзка преди години. В разговор с фенове брюнетката разказа, че не не използва личния си профил в инстаграм за печелене на пари, от които очевидно няма нужда. Според нейната версия тя работи като личен треньор и инструктор по йога.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар