Заради Ники М – и Николета Лозанова под карантина (Вратарят с положителен тест за Ковид – Подробности)

Заради Ники М – и Николета Лозанова под карантина (Вратарят с положителен тест за Ковид – Подробности)
3 (60%) 1 vote

Николета Лозанова е под карантина заради коронавируса

И Николета Лозанова е под карантина. Бившата водеща на „Папараци“ е била контактна с половинката си Ники Михайлов, който е заразен с COVID-19. Тестът на половинката на НиЛо излезе положителен във вторник на обяд. Двамата от години живеят под един покрив. Дори когато вратарят на националния отбор е на лагер, те се срещат, макар и за кратко.

След като научава новината, че юбимият й е заразен, Лозанова се изолира и остава в дома си за 10 дни, каквото е нареждането на РЗИ. От инспекцията може да проверят дали Лозанова и Ники Михайлов спазват предписанието, като периодично ги проверяват дали са на адреса, който посочат.Николета няма никакви симптоми на китайския вирус. Тя е в отлично състояние и най-вероятно ще използва времето под карантина, за да си почине, пише България Днес. „Чувствам се добре. Не съм болна. Под карантината съм“, обясни Лозанова.

Николета Лозанова

Снимка: фейсбук

Половинката на Николета ще бъде по-дълго в изолация. Ники Михайлов е принуден да е в дома си 14 дни. Вратарят ще бъде под ключ до 24 ноември и със сигурност пропуска срещата на клубния си „Левски“ с ЦСКА-София. „Николай Михайлов влезе на лагера на националния отбор с отрицателен PCR тест за коронавирус на 6 ноември – обясни пресаташето на БФС Христо Запрянов. – След това отборът беше разделен на две групи. По голямата част от футболистите бяха тествани на 9 ноември сутринта, а останалите, сред които и Михайлов, на 10 ноември.

По време на лагера се спазва социална дистанция, футболистите са в различни стаи. Въпреки това се оказахме в ситуация дори да не можем да извикаме трети вратар за приятелския мач с Гибралтар. Спазваме стриктно протокола на УЕФА и всички ще подложат на тестове и преди следващите мачове на националния отбор“, добави още Запрянов, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар