Заради Меган! Принц Хари към Уилям: По дяволите, за кого се мислиш! (Вижте от кога са скарани братята)

Разведената американка се превърна в ябълката на раздора между синовете на Даяна и Чарлз

Роднините на принц Хари реагираха остро на връзката му с разведената американка. И по-точно това стори Уилям, с когото и до днес херцогът на Съсекс има обтегнати отношения.

Това се разкрива в новата книга на „Братя и съпруги: Вътре в личния живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“. Която ще се появи утре по рафтовете на книжарниците.

Това биографично произведение няма как да избегне скандалните отношения между принцовете. Техният конфликт започва много преди сватбата с Меган Маркъл. А близките на Хари изобщо не били възхитени от новината, че крие афера с разведена американска холивудска звезда.

Принц Хари, Меган Маркъл и принц Уилям
Снимка: Гугъл

Да си спомним как през есента на 2017 г по-малкият принц вече бе решил да направи предложение за брак на своята избраница. Връзката му със смуглата красавица бе продължила 1 година.

За Уилям постъпката на брат му му се стори необмислена и доста прибързана. Запознати издават какъв разговор се е състоял межди двамата. Големият син на Чарлз попитал брат си защо трябва да бърза толкова със сватбата.

Този въпрос се сторил на Хари доста груб и обиден. Той целият се изчервил и си позволил да се озъби на Уилям: „Кой си ти, по дяволите и за кого се мислиш, че се месиш в личния ми живот?”

Естествено, Уилям продължил с опитите да убеди брат си да размисли. Херцогът на Кеймбридж споделил притесненията си с чичо им  по майчина линия. Чарлз Спенсър обещал да съдейства племенника му да забави малко нещата.

Хари обаче разбрал за плана на брат си и побеснял от ярост и се ядосал на всички роднини, които не харесали Меган за кралска снаха, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.