Заради ВИП Брадър: Кичка Бодурова, Преслава и Ритон в див екшън за хонорари

Заради ВИП Брадър: Кичка Бодурова, Преслава и Ритон в див екшън за хонорари
5 (100%) 1 vote

Невероятен зрелищен скандал разтресе ВИП Брадър, звездите се изпокараха за хонорари

Любимката на Нико Тупарев, Кичка Бодурова ще влезе във ВИП Брадър за невероятната сума от 120 бона. Дори естрадната прима отначало поискала половин милион, за своето участие, като обещала на продуцентите да разиграе невероятен спектакъл  и да се получи истинско зрелищно шоу. Само, че май се е взела много на сериозно, защото накрая се съгласила на доста по-скромната сума от 120 бона.Kichka-Bodurova

Останалите съквартиранти са истински бесни на Нико Тупарев и продуцентите, защото се почувствали прецакани с двойно по-ниските суми, които били им обещани.

Ритонката Катя изригнала срещу Кичка и грабнала телефона, като атакувала Тупарев с въпроса как е възможно по-малко известна певица да грабне двойно по-голяма сума.olele-ritonkata-katia-goni-100-kila-foto-fakti-1

Дори на Преслава, която е най-актуална и предпочитана за съквартирантка в Къщата  бил обещан двойно по-нисък хонорар.

Родните  ВИП-ове недоумяват каква звезда е  Кичка Бодурова, че ще лапа такива тлъсти суми, каквито дори на Данчето Христова не били дадени в предишното ВИП риалити?

Колкото повече наближава старта на тв шоуто, толкова повече се нагорещява обстановката и разправиите за пари между бъдещите съквартиранти. По информация от кухнята на предаването единствените, които ще се нагушят със суми от 60 бона са Катя и Здравко от дует Ритон и чалга звездата Преслава. Останалите масово са се съгласили на по-ниски хонорари.

Ама и Кичка Бодурова не си мълчи, а се похвалила, че ще грабне тлъстата сума, а останалите съквартиранти се почувствали прецакани и май е възможно някои да откажат участие.

Точно преди началото на ВИП Брадър българските випове са се хванали за гушите в невероятна разправия за пари. „Хубава работа, ама българска“, казват някои хора и се надяват в предаването да лъснат кирливите ризи на лакомите звезди.

Кичка пък обещала да се отблагодари на продуцентите, като е решила да остане до самия финал и да забавлява драгия зрител със своите зрелищни изяви. За нея се знае, че е любителка на щурия купон и естрадната певица ще бъде център на внимание във ВИП Брадър.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар