Заплюха Преслава, че пеела на турски (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата вбеси феновете си, пропя на турски

Заклеймиха Преслава! Фолк певицата реши да покаже таланта си и на южните ни съседи и изпълни песен на турски. Но дори и някои от най-верните почитатели на изпълнителката я охулиха с обидни коментари.

Заплюха Преслава, че пеела на турски

Заплюха Преслава, че пеела на турски

Една от най-обичаните фолк звезди бе заплюта като родоотстъпница дори от най-верните си фенове. „Как не те е срам!“, „Защо се излагаш бе момиче“, „Предателка!“, негодуваха почитателите на певицата.

Опитът на фолк дивата да покаже таланта си като пее и на турски, изненадващо възмути по-голямата част от почитателите на Преслава. Дори ромската перла Софи Маринова не бе принудена да търпи подобни критики, макар също да има песни на турски език. Каква е причината за хейтърските атаки срещу певицата така и не стана ясно. Факт е обаче, че феновете на Преси са й жестоко обидени, защото е пяла на турски.

Форумци не останаха по-назад, а атаките им минаха всякакви граници „Върви в Турция, като толкова искаш да пееш на турски“, „Пратете я в Аушвиц!“, гневят се те без мярка. Заради решението на певицата да покаже, че уважава и южната ни съседка, интернет потребителите едва не я разкъсаха!

Мнозина призоваха Преслава повече да не пее на турски, за да не си спечели нови атаки. Националистите обаче използваха случая, да превърнат фолк певицата в обществен враг номер 1. И използваха случая да оплюят  за пореден път чалга бранша, твърдейки, че фолк дивата е извършила непростим грях като е пяла на този език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар