Заместничката на Никол Станкулова е екзотична красавица (Коя е новата синоптичка на Нова – Снимки)

Заместничката на Никол Станкулова е екзотична красавица (Коя е новата синоптичка на Нова – Снимки)
3 (60%) 5 votes

Стефани Обадиару сменя бременните синоптички в Нова, тя е българска с нигерийски корени

Бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, които излязоха по майчинство вече имат своя заместнчка. Екзотичната красавица, която от понеделник застава пред картата с времето се казва Сефани Обадиару. Тя е студентка в Софийски университет и във вените й тече кръв на нигериец и българка.

Красавицата изгубила баща си преди години и преживяла труден период. Израснала в столичния квартал „Люлин” тя е отгледана от баба си, която за нея е най-важния човек. Стефани казва, че болката не отминава с времето, а просто се притъпява. И именно баба й е помогнала да я превъзмогне.

Екзотичната хубавица се представя като слънчев човек, който мисли позитивно.

Стефани в шоуто на Слави

Още от мъничка мечтаела да стане моделка и да работи в телевизия. И детския й блян се сбъдва. Госпожицата се пробвала и при Слави Трифонов в 3-тия сезон на шоуто „ Танцувай с мен” защото обича танците и се занимава с тях.

Снимки: Инстаграм

Овен това обича и да готви, но смята да отделя по-малко време за хобитата си тъй като ще е ангажирана с прогнозата редом с Ники Василковски и Лора Георгиева. Които работиха ударно през лятото заради двете си бременни колежки.

Снимки: Инстаграм

Новото попълнение в екипа на Нова тв е откритие на Мон Дьо, с когото отразявала церемонията по раздаването на тазгодишните награди Оскар. Харесали я и само след 3 месеца й предложили да стане синоптичка, признава хубавицата, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Заместничката на Никол Станкулова е екзотична красавица (Коя е новата синоптичка на Нова – Снимки)”

  1. корфлета

    окт. 19. 2021

    не става!

    Reply to this comment

Добавете коментар