Заедно ли са Николета и Валери? (Снимка)

Гласувайте за статията

Николета и Валери заедно или не, каква е истината, питат се техни фенове, а и не само

Николета и Валери са се събрали, подобни слухове взривиха за кратко публичното пространство. Причината се оказа общ фотос на двамата в мрежата, пуснат от потребителка, навярно техен фен.

А може пък някой да си е направил лека закачка, намигване към постоянните спекулации с бившата скандална светска двойка.

Публикуваната снимка е „събрала“ Николета и Валери с нейна сегашна такава и по-отдавнашна на бащата на детето й. С въпросния колаж в мрежата се изцепи и самата Николета Лозанова, но по-късно побърза да се раздели с него. Слуховете говорят, че тя съжалява за раздялата с футболиста, а е и големия губещ след нея.

Николета и Валери

Николета и Валери, спекулациите продължават

Навярно загадъчната авторка на творението е съзряла нещо общо между татуировките на мъжете от двете снимки и затова е решила да събере Николета и Валери, твърдят от Hotarena.net.

Може би е върл техен фен и й се иска двамата отново да са заедно. Подобно е желанието и на други техни почитатели. Като цяло обаче, форумци не са толкова добронамерени, а още по-малко доверчиви.

И с право. Ако погледнем по-внимателно колажа и сравним татусите, ще видим че не са на ръката на един същи мъж. Общото само е, че са на дясна ръка. На ръката на Валери Божинов обаче татуировките са високо над лакътя, почти стигат рамото, а на мъжа до Николета татусът е доста по-ниско. За съжаление не могат да се направят други сравнения, тъй като татуировката на мъжа до Николета не се вижда ясно. Предполага се, че до нея вляво е личният й шофьор, който също е фен на татуировките и е със завидни физически данни.

Спекулациите със съдбата на бившата скандална двойка явно си продължават. Независимо, че Николета и Валери се надпреварват да доказват колко са щастливи след раздялата и да се надцакват с нови завоевания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Заедно ли са Николета и Валери? (Снимка)”

 1. Пепи Джел

  юни 05. 2015

  ВСЕ ТАЯ ДАЛИ СА ЗАЕДНО ,НЯМАТЕ МАЙ КАКВО ДА ПИШЕТЕ И СЕ ЧУДЕТЕ .

  Reply to this comment
 2. Пепи Джел

  юни 05. 2015

  ВСЕ ТАЯ ДАЛИ СА ЗАЕДНО ,НЯМАТЕ МАЙ КАКВО ДА ПИШЕТЕ И СЕ ЧУДЕТЕ .

  Reply to this comment

Добавете коментар