Зад кулисите на ВИП Брадър: Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова във война!

Гласувайте за статията

Зад кулисите на ВИП Брадър, Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова на ръба на война

Истинска война едва не се разрази в снощния ВИП Брадър. При това участниците в Къщата се оказаха не по-малко интересни от коментаторите в предаването. От екипа на шоуто разказват, че Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова полагали огромни усилия да не стигнат до директен сблъсък, а неприязънта между двете беше толкова осезаема, все едно с нож може да бъде отрязана.

Двете дами ясно изразиха непоносимостта си една към друга, още снощи. В предаването те кръстосаха шпаги, а от екипа на шоуто издават, че по време на паузите очаквали да избухне още по-голям сблъсък. Изненадващо обаче звездните коментаторки предпочитали да спрат всякаква комуникация помежду си. „Седяха с гръб една към друга през цялото време и си играеха с телефоните. Не успяха да стигнат до сблъсъци“, разкрива една от членките на екипа на предаването.

Ваня Червенкова и Соня в тиха война във ВИП Брадър

Ваня Червенкова и Соня в тиха война във ВИП Брадър

Двете бяха поканени да защитават Кичка Бодурова и Джино съответно и кръстосаха шпаги. Колтуклиева успя да защити звездата си, но и Ваня Червенкова не се даде. Двете положиха огромни усилия да задържат учтив тон на обръщение една към друга, но с огромни усилия. В крайна сметка до кръв не се стигна, благодарение на факта, че извън живото излъчване двете дори не се поглеждаха една друга.vip 2

По всичко изглежда, че обстановката в предаването вчера е била направо взривоопасна, щом дори Ники Кънчев е бил нервен. „За първи път го видях толкова напрегнат“, разкрива Рени пред Гала, изнасяйки подробности от кухнята на шоуто.

Лайфа на шоуто снощи се оказа пълен с изненади и напрегнати моменти

Лайфа на шоуто снощи се оказа пълен с изненади и напрегнати моменти

Близо 20 минути преди старта водещият е бил невероятно неспокоен. За сметка на това, по време на предаването доста се забавлявал със селфи манията на своите гости, като се превърнал в главен обект за снимките им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар