Заговор! Къци и Багата ни правят на маймуни!

Гласувайте за статията

Пиянските изцепки на Багата и страданията на Къци Вапцаров не са нищо друго, освен предварително уговорени етюди. Правят ни на маймуни!

Всеки с ролята си!

Нито Багата, нито Къци ще заслужат брадърската корона въпреки голямата си популярност. Те обаче са в комплот срещу Фънки, който доминира, без да раздава юмруци и без да разчита на дългогодишния си престой по ТВ-екраните. В изпълнението на задачата си – да отвлекат вниманието на аудиторията, Багата и Къци вземат нещата твърде присърце и конфликтът им придобива гротескни измерения. Според мълвата двойката така се увлякла в пиянското меле, че Багата повръщал върху Къци и затова Мистър Невада скоростно се скрил в женските покои, пише pravda.bg.
Докато ние сме се втренчили в този конфликт, сред останалите финалисти трупа точки победителят. Звучи невъзможно, но е много вероятно той да бъде Орлин!
Досегашната брадърска практика показва, че обикновено играта не печели най-силният характер, най-ярката личност, най-напористото присъствие. Напротив – печели обтекаемият, онзи, който играе миротворец и уж е глас на правдата и справедливостта, но всъщност не прави нищо друго, освен да заобикаля дупките по трасето и да оцелява.
Той не се набива в очи с нищо, освен със заразителния си смях! Това е и единствената черта на Орлин, удостоена с приз от Годишните награди на ВИП-брадър. Категориите са потресаващи: най-секси ду*е, най-грижовен, най-капризен, фаворит за победа. Орлин не е нищо от това, следователно не е опасен за който и да било от фаворитите /Къци, Фънки/. И точно затова ще спечели!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар