Зетят на Глория не ще да чуе за работа (Чака Симона да го издържа – Подробности)

Зетят на Глория не ще да чуе за работа (Чака Симона да го издържа – Подробности)
5 (100%) 1 vote

Примата на фолка не случи със зет, а дъщеря й Симона с мъж

Глория, която се примири с избора на дъщеря си с половинка я чакат нови тревоги. Оказа се, че младият татко, който стана баща на първородната й внучка Галина, кръстена на певицата е голям мързеливец.

Зетят й от Доспат, който тя още от начало не одобряваше не искал да чуе за работа и както тя самата предполагаше и оправда най-големите й страхове. Макар, че стана млад татко само преди месец не се захваща с нищо сериозно, а се надява Симона да го издържа и да се грижи за семейния бюджет, въпреки, че тя е по майчинство и трябва да отглежда малкото им дете, издават близки до семейството.

Дани Милушев увисна на ръцете на Симона и майка й
Снимка: Инстаграм

Според запознати Дани Милушев нямал пари да плаща апартамента в столичен квартал, в който се нанесоха с бебето и се наложило тъщата Глория да ги прибере в голямата си луксозна къща в „Павлово”  като за младото семейство отделила цял етаж.

В Доспат, където  Милушев няма добра репутация клюкарстват по негов адрес, че го познават като мързелив младеж, който се излежава до обяд и работа не пипа.

Жалко за Глория, която се надяваше дъщеря й да си намери заможен мъж, като например някой депутат или бизнесмен, а не неосъществен полицай. Поне да беше станал полицай, а  й се падна  зет– безделник, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Зетят на Глория не ще да чуе за работа (Чака Симона да го издържа – Подробности)”

  1. хахаха

    апр. 16. 2021

    Че коя е Глория, хеле пък дъщеря й, че да искат лекар или бизнесмен? Все пак, лекарите и бизнесмените си търсят подходящи партии по ум, образование, интелект и служебно положение. Не е достатъчно да си извадиш ребрата. Жалки женички.

    Reply to this comment

Добавете коментар