Завидя! Иванка Тръмп засенчва Мелания по стил (Вижте как се докара)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп завидя на Мелания, облече дрехи за стотици хиляди долари

Мелания Тръмп може да е първа дама, но Иванка Тръмп е първа дъщеря на Америка. И като такава държи да блести под прожекторите. Наследницата на американския президент прави всичко, за да засенчи мащехата си. И да покаже, че изглежда доста по-добре от нея.

Преди дни Мелания отново блесна с тоалет по последна мода — тесен панталон и широко сако. Стилната комбинация отново й донесе прилики и сравнения с Джаки Кенеди, както и коментари, че се облича може би най-добре от дамите в Белия дом.

Това обаче бе прието едва ли не като лична обида от Иванка, която е моден дизайнер, модна икона и бизнесдама. И тя побърза да докаже, че не стои по-долу от мащехата си. Макар двете никога да не са изразявали негативно отношение една към друга, за мнозина е ясно, че не са приятелки. И никак не се обичат.

„Семейство Тръмп търпи Мелания, защото Доналд така иска. В същото време Иванка е единствената, която може да повлияе на баща си. Дори Мелания няма нейното влияние, а му е съпруга. Това поражда напрежение между двете в много отношения. Те обаче си позволяват да воюват само в полето на модата“, разкриват от обкръжението им.

Преди ден Мелания се появи с костюм в две част, от каре и изглеждаше невероятно стилна. Моментално бе изразено мнението, че Джаки Кенеди дори може да взима уроци по стил от нея.

На Иванка това май не се хареса, още повече, че наследничката на Тръмп напоследък е обсъждана като твърде депресирана и безлична. И тя се постара да разбие това мнение, залагайки на вамп визия.

Иванка Тръмп се опита да засенчи Мелания

Иванка Тръмп се опита да засенчи Мелания

Иванка се появи с ефектна черна рокля с рязани ръкави, както е модерно в момента. Дръзкият й тоалет предизвика фурор, както и коментари, че изглежда съкрушително. Нищо чудно, че след това Мелания отново е свикала дизайнерите си, за да преобразят гардероба й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар