ИСТИНАТА! Има ли забрана да се говори за трагедията с Дими?

Гласувайте за статията

Ето каква е причината за мълчанието на Нова телевизия

Мълчанието на Нова телевизия по повод личната трагедия на Дими стана повод за доста разгорещени дебати в социалната мрежа. Мнозина заподозряха финансови интереси от страна на медията, заради които участниците в „Биг Брадър“ все още не са научили за драмата на бившия си все още съквартирант.

От Нова мълчат от уважение към Дими

От Нова мълчат от уважение към Дими

В публичното пространство дори се чу, че именно заради алчност от Нова мълчат по случая. И дори е наложена забрана да се говори за това, което се случва с Дими, пишат от kliuki.bg

Естествено всичко това се оказаха само празни слухове, които продуцентът Нико Тупарев отрече. Той сподели, че целия екип на предаването и на Нова телевизия мълчат само и единствено от уважение към личната трагедия на Дими. Според тях е абсолютно нечестно да дават публичност на личната драма на един човек. И по тази причина са решили да запазят мълчание по въпроса.

„Да ви кажа, вече нищо, което се казва, не ме учудва, то всеки си пише каквото му е кеф. Аз нямам право да коментирам трагедията на Дими“, заяви Тупарев. Той отрече и слуховете, че от „Биг Брадър“ са отказали на Деметра контакт с баща й. „Разбира се, че не е вярно. Не е търсила контакт с баща си.“, коментира още той.

Единственият коментар, който от Нова направиха по повод случая, бе съболезнователното изказване на Ники Кънчев. “Дими, с теб сме!”, заяви той, давайки да се разбере, че цяла България съчувства на загубата на Дими и споделя мъката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар