Жоро Бирмата призна за афера с Николета Лозанова

Жоро Бирмата призна за афера с Николета Лозанова
5 (100%) 1 vote

Жоро Бирмата се изпуснал пред приятели, че е спал с плеймейтката

Жоро Бирмата заявил, че Николета Лозанова не става в леглото

Жоро Бирмата призна за афера с Николета Лозанова! Поне това се подразбира от думите му, когато, силно почерпен, се изпуснал пред приятели, че плеймейтката е слаба ракия в леглото. „Слуховете, че сексмашина са пълна измислица. Изобщо не става в леглото“, заявил пияният богаташ пред шашардисаните си приятели.

Жоро Бирмата призна за афера с Николета Лозанова

Жоро Бирмата призна за афера с Николета Лозанова

По този начин той без да иска потвърди ширещите се от доста време слухове, че е прибавил и бившата на Валери Божинов в списъка си със завоевания, научиха от hotnews.bg. В същото време самата Николета яростно отрича тези твърдения, определяйки ги като чиста лъжа.

Каква е истината, знаят само те двамата. Факт е обаче, че ако Жоро Бирмата действително е минал Николета за една нощ и после й е бил шута, тя няма да иска да се разбира за случилото се, коментират онлайн потребителите.

А ако е преспал с нея и наистина я определя като пълно дърво в леглото, далеч няма да е първият. Както знаете, още след като скъсаха, Ники Михайлов заяви за плеймейтката, че изобщо не става, сравнявайки я с трабант.

Очевидно колкото и голямо самочувствие да има на уникална и незаменима жена, мъжете, които са били с нея, са на друго мнение, хилят се форумци. Които бързат да припомнят, че дори и съпругът й Валери Божинов не й остана верен и й изневери с моделката Моника Валериева.

Бирмата пък имаше връзка с Преслава, на която Лозанова уж се пишеше приятелка. Ама явно когато става въпрос за мъже, приятелството не важи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар