март 29, 2024

Жоро Бирмата прибра Преслава, двамата живеят заедно

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-pribra-preslava-dvamata-zhiveyat-zaedno/146465 Kliuki.net
Жоро Бирмата прибра Преслава, двамата живеят заедно

Жоро Бирмата и Преслава не могат един без друг, колкото и да се карат

Жоро Бирмата отново с Преслава. Прибрал си любимата и двамата пак са заедно. Докога ли? Навярно докато нещо не развали идилията. Просто сега са на вълна „ела си”.

[caption id="attachment_91707" align="alignright" width="300"]Жоро Бирмата прибра Преслава Жоро Бирмата прибра Преслава[/caption]

Но версията на Преслава е съвсем друга. Тя продължава да твърди, че не са се събрали с Бирмата и раздялата им окончателна. И крие много ревностно истината.

Избягващата прекалената показност на личния си живот брюнетка нарочно лъже, за да не се предизвиква нездрав интерес към отношенията й с милионерския син. И има право, ако се върнем на неотдавнашната шумотевица около емоциите, свързани с прекомерната ревност на половинката й.

Но запознати споделят, че ревнивецът се е осъзнал и дори се извинил на Преслава за предизвиканото от него, не толкова отдавна, меле в заведение в Студентски град. Желанието му да я накара да му прости и да се върне при него било толкова голямо, че той загърбил мъжката си гордост и й обещал и неща, които ще му струват много усилията на волята. Като това да се промени и да контролира емоциите си.

Хора от обкръжението му споделят още, че в момента младият мъж е особено потиснат и депресиран. Спокойно, причината не е Преслава, а скорошният развод на родителите му. И още по-конкретно, поведението на баща му. Синът до такава степен се вбесил от закачките на възрастния Станоев с много по-млада от него жена, че изгонил съгрешилия си родител от луксозния палат на фамилията край Симеоново.

На Лидия, изоставената съпруга, въобще не й пука за поведението на бившия й, научиха от hotarena.net. Явно за това й помагат и воаяжите й по столични клубове, говорят запознати. И е доволна, че синът й и любимата й Преслава отново са заедно. Дори се е размечтала двамата да я дарят с внуче.