Жоро Бирмата прибра Преслава, двамата живеят заедно

Жоро Бирмата прибра Преслава, двамата живеят заедно
5 (100%) 1 vote

Жоро Бирмата и Преслава не могат един без друг, колкото и да се карат

Жоро Бирмата отново с Преслава. Прибрал си любимата и двамата пак са заедно. Докога ли? Навярно докато нещо не развали идилията. Просто сега са на вълна „ела си”.

Жоро Бирмата прибра Преслава

Жоро Бирмата прибра Преслава

Но версията на Преслава е съвсем друга. Тя продължава да твърди, че не са се събрали с Бирмата и раздялата им окончателна. И крие много ревностно истината.

Избягващата прекалената показност на личния си живот брюнетка нарочно лъже, за да не се предизвиква нездрав интерес към отношенията й с милионерския син. И има право, ако се върнем на неотдавнашната шумотевица около емоциите, свързани с прекомерната ревност на половинката й.

Но запознати споделят, че ревнивецът се е осъзнал и дори се извинил на Преслава за предизвиканото от него, не толкова отдавна, меле в заведение в Студентски град. Желанието му да я накара да му прости и да се върне при него било толкова голямо, че той загърбил мъжката си гордост и й обещал и неща, които ще му струват много усилията на волята. Като това да се промени и да контролира емоциите си.

Хора от обкръжението му споделят още, че в момента младият мъж е особено потиснат и депресиран. Спокойно, причината не е Преслава, а скорошният развод на родителите му. И още по-конкретно, поведението на баща му. Синът до такава степен се вбесил от закачките на възрастния Станоев с много по-млада от него жена, че изгонил съгрешилия си родител от луксозния палат на фамилията край Симеоново.

На Лидия, изоставената съпруга, въобще не й пука за поведението на бившия й, научиха от hotarena.net. Явно за това й помагат и воаяжите й по столични клубове, говорят запознати. И е доволна, че синът й и любимата й Преслава отново са заедно. Дори се е размечтала двамата да я дарят с внуче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар